20 Ekim 2011 Perşembe

Fedakar es 'Sibel Uresin' ve cok eslilik

Bir grup kadin 'cok eslilik yasal olsun' onerisinde bulunan Sibel Uresin hakkinda suc duyurusunda bulunmus. Bazi kesimler 'hakli' bulurken, bazilari da topa tutuyor genc hanimefendiyi.



Simdii ....

Erkeklerin aldatmasini doganin kanunu kabul edip, metreslerin haklarini koruyan canim hanimefendi, kadinin dogasi geregi de sevilmek, sevildigini bilmek yok mudur???

Uc, dort kadinla evlenen bir adam her birine ayni sefkati, sevgiyi, ilgiyi hatta maddi destegi esit olculerde nasil verebilir. Bir kadin sevdigini nasil paylasir baska tenlerle.

Ha diyorsun ki 'erkekler nasil olsa aldatiyor. Dogan cocuklarin haklari verilirken, metresin haklari yok sayiliyor. Ben onlari koruyorum. ' Iyi de bir kadinin metres olurken akli nerdeymis a guzel hanimefendi. Hadi diyelim oldu bitti. O zaman da su lafi soylerim ben kendilerine 'G.tune guvenmeyen mantara cikmazmis'.

Velhasilkelam, erkekleri cok eslilige ozendiricek soylemlerden cok, kadinlarin ikinci es olmasini engelleyecek onlari bilinclendirecek soylemlerde bulunsak daha iyi olmaz miydi??
Ya da bir kadina erkegini mutlu etmenin yollarini anlatsan???
Ama dogru senin icindeki domestik kadin illaki 'kocamdir, iyi olsun da aldatsin' modunda.

Peki ya ben;
Ben eslerden ayni seviyede sevgi, saygi beklerim. Aldatmaktansa bosanmaktan yanayim. Sadece cinsel iliski ya da ask, aldatma ne sekilde olursa olsun diger tarafi rencide edici bir durum. Aldatilan kadinlar hep kendilerini eksik hissederler. Belki de bir anlamda oyledirler kocalarinin bakis acisina gore, belki de kocalari sadece uckurlarina duskun beyinsizlerdir bilemem. Kadinlar hemen gider saclarini boyatir mesela aldatildiklarini ogrendiklerinde, guzellesirler, yeni seyler katarlar hayatlarina.

Prof. Dr. Yasar Nuri hocam da bu hanimefendiyi destekliyormus. Kadin erkek esitmis tabi ama erkegin dogasi buymus. Yani erkekleri basiretsiz bir hayvan gibi gormek bu.
Kadinlar da ayni seyi yapacak olsa 'hepimiz pic oluruz, babamiz belli olmaz' diyerek hiddetlendi. Hiddetinin sebebiyse kendi karisini, sevdigi kadini baskasiyla paylasmaya duydugu ofke.

Sayin hocam biz de ayni ofkeyi duyuyoruz ve duygusal yapimiz sayesinde daha yogun ve agrili yasiyoruz.



http://www.haberturk.com/polemik/haber/635336-sibel-uresin-hakkinda-suc-duyurusu



LafKumkumasi

1 yorum: