20 Ekim 2011 Perşembe

Beren Saat yeni sevgilisiyle görüntülendi. Yeni sevgili, eskiyi unutturur mu?


 LadyLeblebi: Yönetmen sevgilisi Levent Semerci ile 3 yıllık ilişkisini geçtiğimiz ay bitiren Beren Saat, birlikte görüntülendiği yabancı arkadaşıyla aralarında aşk olup olmadığı sorusuna gülümseyerek cevap vermiş. Huuh valla cümleyi kurarken yoruldum anacım.

LafKumkuması: Çivi çiviyi söker beybi. Ama bu tarz ilişkiler genelde kısa sürer. Yenisinde eskisini ararsın, bulamazsın ve yorulursun.

LadyLeblebi: Bence de çivi çiviyi söker ama eskisini aramayabilirsin. İlişki uzun süre ‘bidargınbibarışık’ sürdüyse, bulursun sakin birini, atarsın kapağı.. ohh mis

 LafKumkuması: Ya ben aslında ‘gelen gideni aratır’ diyorum. Hani kötüsü gelicek anlamında değil de, yenisine baktıkça dersin ki ‘ayy Haydar’la  da buraya gelmiştik. O da hömkürürken tıkanırdı’ falan gibi şeyler. Bu da doğal aslında. Ne kadar dargın-barışık bi ilişki olsa da kaç yılını vermişsin.. hemen biter bitmez yeni birini bulmak yanlış. Ha biz de yaptık ama olmadı. Sürmedi yani..

LadyLeblebi: Yıllarını vermişsin de olmayınca olmuyor işte. Geçmişte yaşamanın ağlayıp zırlamanın,  o insana daha da bağlanmaktan başka bi faydası olamaz insana. Hemen ayağa kalkıp, önüne bakmalı insan. Mümkünse iyileşmek için taze bi kan bulmak lazım.

LafKumkuması: Bence bayanlar biraz kendilerine bakmalı ayrıldıktan sonra. ‘Ben kendi ayakları üstünde durabilen bir kadınım bea’ tripleri iyi gidiyor. Biraz saç değişikliği, yeni ayakkabı, yeni hobi falan..

LadyLeblebi: Ne için bütün bunlar? Yine kendini sevilmeye değer hissetmek için. Bunları boşver, bul birini, hem sevildiğini hisset hem de şansını dene. Belki hayatının aşkı bu yeni adamdır. Neden yanlış olsun hemen bi başkasını bulmak?

LafKumkuması: Ya kendini ilişkiye veremiyorsun ki. Armudun sapı, üzümün çöpü batıyor gözüne. Aradığın adam olması da çok uzak bi ihtimal. Aklın başında değil ve hızlıca verilmiş bir karar. Bu gibi dönemlerde hep yakınında olup sana yıllardır yavşayan bir tip seçilir. ‘Benim sevdiğim kıymet bilmedi, bu bilir’ gibisine..

LadyLeblebi: Nasıl aklın başında değil yahu? 3 yıldır zaten ayrılıp ayrılıp barışıyorsun güzelim, zaten ümidini çoktan kesmiş olmalısın bu ilişkiden, üzerine bi 3 yıl daha bekle istersen sen Lafkum.

Lafkumkuması: Ya ümidi kessen 3 yıl birlikte olmazsın Leby. Sen bana şunu söyle; aynı durumda sen de kaldın, nasıl oluyor uzun ilişkiden sonra seçtiğin adamlar?

LadyLeblebi: Uzun ilişki sonrasında seçtiğim adamla daha uzun birlikte oldum ben. Öncekini unutmak için seçtiğin adam unutulmaz olabilir. Önemli olan, senin o ilişkiden sonra kendini iyi dinlemen, tanıman, ne istediğini bilmen. ‘yek yaa ben kafama göre takıliim’ dersen ‘uzun ilişki’yle aynı cümlede bile geçemezsin.

LafKumkuması: Bence, senin durumun istisna. Bilemiyoruz, Beren de aynı durumda mı? Bakalım, zaman göstericek.


4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,

    "Değirmenden Mektup Var" isimli blog sayfama yaptığınız ziyaret ve "İzleyiclerim" eklentisine bıraktığını profiliniz için çok teşekkür ederim. Sağolun, varolun.

    Ben de sayfanızı merak ederek profil bilgileriniz ışığında yola çıktım ve sayfanıza ulaştım. Magazin ağırlıklı paylaştığınız sayfanız çok güzel, başarılar dilerim. Takipçiniz ve okuyucunuz çok olur inşaAllah!

    Selam ve dualarımla birlikte güzeller Güzel'ine emanet olun.

    NOT:Önceki yorumu bir imla hatası nedeni ile kaldırdım ve yeniden yazdım.

    YanıtlaSil
  3. bayılırım dedikoduya o yüzden izleyiciniz oldum hemde magazin süper valla ...sizde bana olursanız sevinirim..

    http://hayatreceli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Sayfanı keşfettiğime sevindim canım..
    Takibindeyim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil